Wie is Gina?

Natuurlijk is het altijd fijn om van te voren te weten wie er achter de camera staat. Poseren voor een camera voelt soms wat ongemakkelijk. Dit gevoel neem ik graag weg door vooraf al een beeld van mij te schetsen.

Dus, wie is Gina?

Ik ben 29 jaar oud, woonachtig met mijn vriend en twee lieve katten in Vaesrade.  Al van kinds af aan ben ik graag creatief bezig. Ook geniet ik graag van de simpele dingen in het leven en de mooie natuur die onze omgeving te bieden heeft. Lente is  mijn favoriete seizoen. En waarom? Dan komt de wereld weer tot bloei, iets waar ik echt van kan genieten!

Ook de zomer, herfst en winter hebben zo zijn charmes. Op nummer 2 daarmee de zomer als mijn favoriete seizoen. Het seizoen van de lange zomerdagen met de mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. Laat dat nu net de favoriete momenten zijn waarop ik fotografeer. Het gouden uurtje heeft iets magisch. Dat magische laat ik daarom ook graag terug zien op beeld.

Wat ik leuk vind aan de herfst? Kleuren, kleuren en nog meer kleuren!  Kleuren die net zoals het gouden uur een magisch effect hebben. Kleuren die warmte creëren en daarmee ook sfeervolle beelden.

Verder kan ik erg genieten van muziek en bootcamp. Dit geeft mij, net zoals fotografie en digitale nabewerking, veel energie.

Fotografie is bij mij begonnen als een hobby. Als kind speelde ik al graag met iedere camera die ik in huis kon vinden. Ik ben blij dat ik in 2018 de stap heb gezet tot het volgen van een cursus fotografie. Dit heeft ertoe geleid dat ik van mijn hobby mijn werk ben gaan maken en mij steeds meer ben gaan verdiepen in portretfotografie. Naast Gina vd Berge Fotografie ben ik ook werkzaam als ergotherapeut in de kinderrevalidatie. Voor mij is dit de perfecte combi. Beide een job waarin ik mijn creativiteit kwijt kan en mag genieten van de interactie met mensen, maar toch allebei net iets anders.

 

Over het algemeen ben ik een vrij rustig en vrolijk persoon. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor mijn camera. Ik werk daarom graag vanuit spontaniteit, zeker wanneer kinderen of huisdieren gefotografeerd worden. Mijn missie is daarom ook om ongedwongen foto’s te creëren, waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich op zijn gemak voelt. Waar behoefte is aan sturing, zal ik die ook uiteraard geven. Samen komen wij op die manier tot de foto’s die bij jullie passen.

  • Creatief
  • Natuur genieter
  • Fan van het gouden uur
  • Rustig en vrolijk
  • Spontaan en ongedwongen
  • Al van kinds af aan passie voor fotografie

Klanten aan het woord

Instagram

Click With Love!

Gina vd Berge Fotografie

Portfolio