Gina vd Berge Fotografie is een aanrader! Gina heeft nu al een aantal keren foto’s gemaakt van ons gezin. Poseren is niet ons grootste talent, maar Gina weet toch altijd hele leuke foto’s te maken. Een rustige fotografe die iedereen -jong en oud- op zijn gemak stelt en daardoor een comfortabele sfeer creëert. Iedere fotoshoot heeft tot nu toe geresulteerd in mooie en spontane foto’s.

Debbie

Gina is een super persoon om mee te werken. Ook als ben je het niet gewend om voor een camera te staan, ze zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook geeft ze je de ruimte om aan te geven wat je wil. De creativiteit en energie die Gina in de shoots stopt spreekt uit alle foto’s die ze maakt. Kleurrijk, spontaan, en vol energie.

Gwen

Afgesproken met Gina voor een fotoshoot met onze 2 zonen, Jerémy en Joey, en mijn petekind Roan.
De fotoshoot gebeurde bij Kasteel Vaeshartelt.
Het was een geweldige, heel ontspannen sfeer. Maar dat zie je ook in de foto’s terug. Niks geforceerd, lekker spontaan. Gina is een super leuke meid die iedereen op t gemak stelt en het fotograferen in zich heeft.
Een echte aanrader om te doen.
Wij zeggen gewoon doen!

Ingrid

Gina is een jonge enthousiaste fotograve die goed de sfeer en gevoel van een moment weet vast te leggen. Maakt in haar foto’s goed gebruik van kleur, licht en diepte. De mooie nabewerking zorgt voor een realistische en natuurlijke foto. Tijdens de shoot weet ze je op je gemak te stellen en heeft ze leuke ideeën voor originele foto’s. Absoluut een aanrader.

Dimitri

Hoe ongemakkelijk voor de camera staan ook kan zijn… Gina weet er altijd een creatieve draai aan te geven waardoor haar foto’s op natuurlijke wijze een mooi beeld geven. Zonder al te veel sturing en instructies weet Gina de leukste en spontaanste portretfoto’s te maken.

Tammy

Gina’s fotografie is een echte aanrader!

Gina zorgt voor een ontspannen sfeer, hierdoor wordt je op je gemak gesteld en zien de foto’s er ontspannen uit.
Ze luistert goed naar wat je wilt, maar geeft zelf ook leuke ideeën! Gedurende de shoot maakt ze veel foto’s, waardoor de keuze uit foto’s groot is.

Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat en zal zeker in de toekomst terug gaan!

Sandra

Fotograaf die je op je gemak laat voelen, goed luistert naar je wensen en professioneel bewerkte en mooie foto’s aflevert

Annemiek

Zeer professionele en levendige foto’s! Ook al hou je niet zo van poseren voor een camera, door de energie en creativiteit van Gina komen de foto’s er mooier uit dan je vooraf had verwacht.

Tommy

Gina maakt kwaliteitsfoto’s met een mooie nabewerking. Daarnaast voel je je erg op je gemak door de fijne omgang. Het maken van de foto’s voelt daardoor helemaal niet geforceerd aan maar gaat vanzelf.

Aniek

Gina heeft naast prachtige foto’s voor onze website, social media en ons kledingmerk ook actief meegedacht en gewerkt aan het editen en vormgeven van de geschoten foto’s. Werken met Gina was een leuke en spontane ervaring. Gina zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel en fijn voelt op camera!

Tum Energia