Portret

Heb je een nieuwe foto nodig van jezelf of wil je er graag een ter herinnering? Wil je graag een spontane foto of juist een zakelijk portret in een natuurlijke omgeving? Het kan allemaal. Mijn missie is om jouw te laten stralen en jouw te laten zien hoe mooi je bent. Of dit nu een foto is waar jij jouw favoriete trui aan hebt, jouw hobby uitvoert of juist een foto die je wilt gebruiken op jouw curriculum vitae. Samen gaan we opzoek naar de foto locatie die het beste bij jou en jouw doel van het portret past. Dit kan variëren tussen een leuke stad, de mooie natuur, een mooie zonsondergang of juist bij jouw thuis of op het werk. Zoals je leest vind ik het heerlijk om in de buitenlucht en in een bestaande omgeving te fotograferen. Wil je liever een strak portret? De mogelijkheid voor een portretfoto met een mooie zwarte achtergrond is er namelijk ook.

Liever niet zelf op de foto, maar wel graag een portret foto van bijvoorbeeld je kind? Ook dat is mogelijk bij Gina vd Berge Fotografie. Samen gaan wij opzoek naar een setting die volledig voldoet aan zowel de wensen van jou als de persoon die gefotografeerd gaat worden.

Portretfoto's

Familie

Wil jij graag een leuke herinnering aan jouw familie? Dan is een familie portret aan de muur of een leuk foto album met familie foto’s hier een ideale oplossing voor! Of het gaat om jouw gezin,  een leuke foto met jouw broer of zus, een foto met jouw ouders of een leuke foto van jouw kinderen of misschien wel pasgeboren kindje. Het kan allemaal! Sta je liever niet strak geposeerd voor de lens? Dat is geen probleem. Bij Gina vd Berge fotografie ligt de focus meer op het spontane. Want juist de spontane momenten zorgen voor een oprechte lach en daarmee ook een oprechte herinnering. Natuurlijk zal ik jullie wel een beetje aansturen met hoe jullie het beste kunnen staan of wat jullie het beste kunnen doen (zelf weet ik namelijk net zo goed dat het vrij ongemakkelijk kan zijn om voor een lens te staan). Maar uiteindelijk gaat het toch om de liefdevolle interactie die tussen jullie familie plaats vind, wat de foto zo bijzonder maakt. Dit moment leg ik dan ook met alle liefde vast.

Familie foto's

Zwangerschap

In verwachting van een kleintje? Gefeliciteerd! Dit is een hele bijzondere levensfase die het zeker waard is om vast te leggen. Het is altijd leuk om hier later zelf en samen op terug te kijken. Foto’s helpen hier uitstekend bij. Bij Gina vd Berge fotografie bestaat de mogelijkheid om jouw zwangerschap vast te leggen bij jou thuis, maar ook ergens buiten in de natuur. Wil je graag alleen op de foto of juist samen met je geliefde?  Beide is mogelijk. Samen gaan wij opzoek naar het juiste moment tijdens je zwangerschap en een geschikte locatie, zodat je uiteindelijk terug kunt kijken op een hele mooie herinnering die volledig aan jouw of jullie wensen voldoet.

Zwangerschap foto's

Love

Ben jij happy in love en wil je graag jouw relatie vereeuwigen op beeld? Ben je verloofd en wil je graag leuke foto’s voor op de uitnodiging? Wat leuk! Hier help ik je natuurlijk al te graag bij. Samen gaan wij opzoek naar een setting die helemaal bij jullie past. Wie weet hebben jullie wel een plekje dat voor jullie erg speciaal is? Hebben jullie een voorkeur voor een bepaalde natuuromgeving of willen jullie graag worden vastgelegd in jullie eigen vertrouwde omgeving, namelijk bij jullie thuis? Samen denken we na over de weersomstandigheden, het seizoen, de geschikte omgeving en welke outfit hier eventueel leuk bij zou passen.

Love foto's

Vriendschap

Wil jij jouw vriend of vriendin verrassen met een leuke foto van jullie samen? Of wil je misschien zelf graag jullie bijzondere vriendschap vereeuwigen? Tijdens jullie fotoshoot gaan wij samen opzoek naar wat jullie echt bind. Is dat die oprechte lach op het moment dat jouw vriend of vriendin een leuke grap maakt? Of is het misschien wel de manier waarop hij of zij een luisterend oor weet te bieden?  Belangrijk vind ik dat jullie jezelf en jullie vriendschap terug kunnen zien in de foto. Om dat klaar te krijgen gaan wij naar een omgeving waarin jullie je beide prettig voelen en misschien wel een leuke herinnering hebben. Vervolgens gaan wij er een gezellig moment van maken. Juist zodat jullie lekker jezelf kunnen zijn en jullie pure vriendschap goed in beeld kan worden vastgelegd.

Vriendschap foto's

Huisdieren

Ben jij net trotste eigenaar geworden van een lieve viervoeter of een ander schattig huisdier? Of heb je al langer een trouw beestje in je woonomgeving? Het is altijd leuk om je huisdier vast te leggen op een foto ter herinnering of misschien wel als een leuke foto voor aan de muur. Samen gaan wij opzoek naar de geschikte locatie voor de fotoshoot van jouw huisdier. Dit kan in de eigen vertrouwde omgeving zijn, een leuk natuurgebied of juist het gebied waar je vaak met bijvoorbeeld jouw hond gaat wandelen. Wil je zelf ook graag op de foto met jouw huisdier? Dat is allemaal mogelijk! Wat ik bij het fotograferen van jouw huisdier belangrijk vind is dat hij of zij zich niet gedwongen voelt. We zullen daarom de fotoshoot zo spontaan mogelijk laten verlopen. Het is belangrijk dat jouw huisdier de shoot als een leuk moment ervaart. We kunnen dus bijvoorbeeld lekker een stukje gaan wandelen of spelen samen met zijn of haar favoriete speelgoed. Hiermee is de kans het grootste dat jouw trouwe vriendje zich op zijn gemak voelt en de foto’s oprecht overkomen.

Huisdier foto's